Profile

Join date: Aug 27, 2022

About

De kosten voor het inhuren van een loodgieter voor het vervangen van een keukenkraan lopen sterk uiteen. De betrokken arbeid kan slechts $ 90 kosten, of zelfs $ 135, afhankelijk van het gebied en het type loodgieterswerk. Over het algemeen zal voor het vervangen van een kraan een loodgieter ongeveer een uur moeten werken. De kosten van deze eenvoudige klus kunnen echter gemakkelijk meer dan $ 180 bedragen, vooral als er onverwachte problemen of complicaties zijn. Loodgieterswerk is in sommige gebieden ook duurder, omdat de staat vereist dat loodgieters een vergunning hebben om loodgieterswerk uit te voeren.


Snijd het aanrecht uit


In sommige gevallen kunnen de kosten voor het vervangen van een keukenkraan variëren van $ 100 tot $ 400. De kosten zijn afhankelijk van het feit of de loodgieter een oude kraan vervangt of een gloednieuwe. De oude kraan moet worden verwijderd en kan behoorlijk verroest zijn. Dit kan een loodgieter nodig hebben om het uit te zagen, wat de arbeidskosten verhoogt. De nieuwe kraan moet mogelijk worden afgesteld zodat deze goed in de gootsteen past en de loodgieter moet mogelijk ook het aanrecht uitsnijden.


Over het algemeen kost het vervangen van een keukenkraan tussen $ 120 en $ 250. De werkelijke kosten zijn afhankelijk van het type kraan en de kenmerken ervan, evenals de toegankelijkheid. Bovendien is het werk van de loodgieter meestal gratis, maar door onvoorziene problemen kunnen de kosten dramatisch oplopen. Als u op zoek bent naar een loodgieter, is het een goed idee om schattingen van aannemers te vergelijken.


U kunt geld besparen door het werk zelf te doen, maar onthoud dat de rekening van een loodgieter afhankelijk is van verschillende factoren, waaronder de leeftijd van uw bestaande kraan uittrekbaar en de staat van uw huidige sanitair. Een loodgieter moet het project kunnen voltooien zonder veel hoofdpijn te veroorzaken, maar het kan nodig zijn om de loodgieter achteraf te bellen als er iets misgaat. De rekening van de loodgieter is ook afhankelijk van de staat van de bestaande keukenkraan.


Huur een loodgieter


Een loodgieter moet minimaal 10 jaar ervaring hebben en een vergunning hebben en verzekerd zijn. Een loodgieter met een vergunning en verzekerd moet veilig zijn om mee te werken en nauwkeurig in hun schattingen. Het helpt ook als hij of zij garantie geeft op het werk dat ze doen. En vergeet niet om geduld te hebben bij het inhuren van een loodgieter. Een loodgieter die verstand heeft van het vervangen van kranen is het extra geld waard.


Het type en materiaal van de kraan is een andere factor in de kosten. Het kan een goed idee zijn om na te denken over de stijl en afwerking. Overweeg vervolgens het aantal gaten dat u moet afdekken. Als u deze niet allemaal nodig heeft, kan een kraanverlenging uw oplossing zijn. De meeste keukenkranen gaan tussen de vijf en tien jaar mee. Hard water beïnvloedt hun levensduur, daarom moet u deze factor overwegen voordat u een loodgieter inhuurt.


Koop een in-counter zeepdispenser


Als je een heel oude kraan hebt, overweeg dan om een ​​zeepdispenser voor in de toonbank te kopen. Dit kan u tijd en geld besparen. De kosten van deze optie kunnen rond de $ 100 zijn, maar een nieuwe kraan kan gemakkelijk in de honderden dollars lopen. Als je een kraan met meer functies wilt, overweeg dan om er een te installeren met ingebouwde waterfilters. Deze zijn eenvoudig te installeren en kunnen onder de toonbank worden geïnstalleerd. Een loodgieter omvat meestal de kosten voor het verwijderen van de oude kraan, hoewel dit extra kan zijn als deze verroest is en moet worden verwijderd.

carolinee4391

More actions

Resources: